Αντιμετώπιση Παθήσεων

Ιστορικά Ασθενών

Χειρουργική Θεραπεία

Αποκατάσταση

Εξωτερικά Ιατρεία

Οστεοπόρωση

index.php?option=com_content&view=section&id=30&Itemid=55

Κλινική

logo_olympion_small

line_hr

 

index.php?option=com_content&view=section&id=30&Itemid=55

Πρόσφατο Ιατρικό Βίντεο

Παπαδόπουλος Ανδρέας Εκτύπωση E-mail


doc_pap_1
Ο Ανδρέας Χ. Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής καθώς και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του Ορθοπαιδικου Χειρουργού από την Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Πάτρών. Εκπαιδεύτηκε στην Αρθροσκοπική Χειρουργική γόνατος και ώμου στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Wuerzburg Γερμανίας και στην Ορθοπαιδική κλινική του Mosbach Γερμανίας, στην Αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου στην clinique Jouvenet στο Παρίσι, και στην Διαδερμική κυφοπλαστική της σπονδυλικής στήλης στο Leiden Ολλανδίας.

Το 2005 ήταν fellow της Πανευρωπαϊκής εταιρίας ώμου – αγκώνα (ESSSE-SECEC) σε ορθοπαιδικά κέντρα ώμου της Ευρώπης. Διατελεί μέλος της Ελληνικής εταιρίας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Ελληνικής Αρθροσκοπικής εταιρίας (ΕΑΕ), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Ώμου – Αγκώνα (ESSSE-SECEC), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ώμου – Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA), της διεθνούς εταιρίας Αρθροσκόπησης Ισχίου (ISHA), της διεθνούς οργάνωσης για την μελέτη του Αρθρικού Χόνδρου (ICRS) καθώς και της Αμερικανικής εταιρίας Ορθοπαιδικών χειρουργών (AAOS).

Ειδικεύεται στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Γόνατος και Ώμου, Ισχίου και Ποδοκνημικής, στην ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική των Αρθροπλαστικών Ισχίου, Γόνατος και Ώμου, και στην Διαδερμική κυφοπλαστική της Σπονδυλικής Στήλης.

Από τον Σεπτέμβριο 2005 έως σήμερα εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός, υπεύθυνος του τμήματος Αθλητικών κακώσεων, στο Ολυμπίο Θεραπευτήριο Πατρών καθώς και στο ιδιωτικό του Ιατρείο στην Πάτρα.

Αθλητικά σωματεία:
Promitheas Patras BC (basket league)
Panachaiki volley club (volley league)
Niki Proastiou FC (Α' κατηγορία ΕΠΣΑ ΑΧΑΪΑΣ)

Διεύθυνση Ιατρείου:
Χείλωνος Πατρέως 5 και Χαραλάμπη, Υψηλά Αλώνια, Πάτρα
Τηλ. ραντεβού: 2610.330567 (γραμματέας κ. Σταθά Κατερίνα)

Ώρες ραντεβού Ιατρείου:
Δευτέρα  18:00-22:00
Τρίτη      19:00-22:00
Τετάρτη  09:00-11:30
Πέμπτη   18:00-22:00

Για έκτακτα περιστατικά: 6945 311616

e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γραμματεία Ολυμπίου Θεραπευτηρίου:
2610.464100, 2610.464270 (Γραμματέας κ. Κυριακοπούλου Μαρία)


 
logo1logo2logo3logo4